Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

lunes, 29 de marzo de 2010

QUIN NIVELL HI HAURÀ A L'STAGE !!!

Res a envejar a cap concentració de la RFEA ni de cap altre organisme atlètic. La que es monta des de el nostre grup, supera de llarg a la millor que hi pogui haver per aquestes dates:
La Rosa, la Gema, el Pepe, el Pol, l'Ignasi, l'Abel, el Guillem, l'Uri, les Albes, la Txell, la Maria,l'Eulalia,... i pujaràn a fer sessions el Just i l'Anna, el Josep Maria, l'Albert, l'Isa, el Xevi de Palafrugell, i potser el Sergi, el Roger. Diriem que lo millor del fons català amb diferencia.
La campiona i sots-campiona d'Espanya de Cros 2010.
El millor maratonià estatal dels darrers anys.
El campió de Catalunya 2010 de 10000mll.
Uns dels millors corredors catalans de ruta.
La sots-campiona catalana promesa i junior de cros, i campiones de catalunya indoor.
La campiona de catalunya absoluta 2010 de 3000mll indoor.
La sots-campiona del mon W35 en 400m indoor 2010.
El sots-campió de Catalunya 2010 de 10000mll.
Un dels millors corredors de muntanya de l'estat.
i tota la resta de "campions" -que per a mi ho son- que tinc en el grup,

Alguien da mas ?

Les sessions les portarem a terme entre Olot i l'estany de Banyoles.
Ale, que queda poc per trobar-nos tots durant quasi 3 dies.

martes, 23 de marzo de 2010

Marques, titols, podis,...


Bon cap de setmana el viscut altre cop, gràcies a les actuacions dels/de les atletes del grup:
Els 14'51"20 de l'Ignasi i els 4'16"45 de l'Alex -acostant-se molt a la minima estatal-, viscuts "in situ" a Can Dragó.
Els titol català del Just a la Vall de Nuria, en l'especialitat de raquetes de neu.
Victòria de l'Anna a Andorra.
I els podis de les Albes i la Txell en el 29è Cros Internacional d'Andorra.
Ara, toca setmana de transició per la majoria, on cadascú la portarà a terme "al seu aire".
A disfrutar d'aquests 7 dies !!!.

sábado, 13 de marzo de 2010

VIURE UNA MILLOR MARCA MUNDIAL DE L'ANY NO ESTÀ A L'ABAST DE TOTHOM



Viure una millor marca mundial de l'any no està a l'abast de tothom. I això es el que hem viscut tots els que hem estat a Manresa aquesta tarda-vespre, gràcies a la gran actuació de ROSA MARIA MORATÓ i GEMA BARRACHINA. Elles, amb el suport de la seva amiga JUDIT PLA han aconseguit uns registres d'altissima qualitat com son els 31'54"16 de la Rosa i els 31'54"64 de la Gema. Han estat exquisites ¡¡¡. Quin espectacle ens han brindat al llarg de les vint-i-cinc voltes a la pista. Com han disfrutat tots i totes els que hem estat a la graderia del Congost. Record de Catalunya, Minima per l'Europeu, i Millor marca mundial 2010 en la distància. Es podia demanar alguna cosa mes ?.
A mes, per un entrenador de club com jo, viure que un atleta que ha estat dins el meu grup es proclami campió de Catalunya amb 30'37"88, per que l'Abel s'ha proclamat Campió de Catalunya, amb tots els drets, al fer un darrer 200 pletoric de força. Felicitats, campió.
Però i..... l'Ignasi? Doncs l'Ignasi s'ha marcat uns "sensacionals" 30'46"97. Però, i ..... el David? El David ha resurgit de les fondaries i ho ha fet amb uns brillantissims 31'29"14.
Però, i .... al Guillem ? Doncs el Guillem ha patit, però ha aconseguit uns excelents 32'06"79 (mmp).
I de les femines, puc dir que no han quedat endarerra en les notes: La txell ha guanyat amb 18'41"24 (mmp i minima estatal junior), i la Maria m'ha brindat uns bons 20'55"59 (mmp).
I que dir dels "meus" veterans? L'Albert, sots-campió català M40 amb 33'33"30. El Benvi (34'05"52).
El Ramon proclamant-se campió català M45 amb 34'58"52 i l'Alfons, bronze amb 35'34"41.
Ha estat una excel.lent jornada de fons. Una de les millors jornades de fons viscudes en aquests meus divuit anys de tècnic en aquest complicat mon de l'atletisme. FELICITATS A TOTS I A TOTES ¡¡¡

domingo, 7 de marzo de 2010

CHAPEAU ¡¡¡

Chapeau ¡¡¡
Qui puc destacar d'aquest cap de setmana dels que han tingut compromisos ?
Dificil ho tinc, per que els hauria de posar tots en primera linea, per l'excel.lent que ho han fet.
L'Eulalia, 59"83 a kamloops: Sots-campiona del Mon en 400 metres llisos W35
El Gerard; debutant en una Marató: 2h39'56" ¡¡¡. Quina pasada d'actuació, Gerard ¡¡¡. T'has lluit ¡¡¡. Matricula.
I de les noies de l'Estatal de Cros: Primer de tot, cal felicitar a la Rosa: 5è titol estatal de cros a la butxaca. Tambè cal felicitar a la Gema: Sots-campiona i cap al Mundial amb tot el dret.
I ara, excel.lents 16enas posicions de la Txell (24'57") en Juniors, i de l'Alba G (33'00") en Promeses. Estan molt be aquestes posicions aconseguides, i a mès heu pujat al podi de sel.leccions. L'Alba C ha patit de valent, però tot i aixì, ha entrat 37ena (35'09").
S'ha acabat la temporada d'hivern. Ara per molts i moltes ve .... la pista.
S'ha seguir entrenant ¡¡¡

jueves, 4 de marzo de 2010

L'EULALIA, Bronze a Kamloops


L'Eulalia ha aconseguit aquesta matinada (hora espanyola) pujar al podi en els Campionats del Mon de veterans en pista coberta, al entrar 3era en la final dels 200 metres llisos.

La final ha estat dominada per l'atleta americana LATRICA DENDY amb 25"96. Molt apretada ha estat la lluita per la segona posició on finalment la bulgara MERLINA ARNAUDOVA s'ha endut l'argent amb 27"52, per els 27"64 de l'Eulalia. Quarta ha estat l'australiana RANELL HOBSON amb 28"67, en cinquena posició de la final l'ha ocupat la canadenca CATERINA ANASTASIO.

Ara, te 48 hores abans no es trobi amb el segon repte en aquests Campionats: els 400 metres llisos.

FELICITATS PER AQUESTA MEDALLA ¡¡¡