Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

domingo, 27 de junio de 2010

TOT COSTA EN AQUESTA VIDA


Tot costa aquesta vida. Ningú no regala res. Tot s'ha de guanyar a pols.
I això es el que ha fet l'EULALIA aquest divendres al aconseguir uns esplendits 58"61 a Girona. Realment, no hi han paraules !!!. Es el resultat a l'esforç, a la tenaçitat i a la feina ben feta. Cal disfrutar-ho.
Be per el JUST en el català de muntanya. Tercer esglaó del podi. Muntanya, muntanya, poca. Però be, pujar al podi es sempre per estar content.
Nota per en Ramón (4'22"10 en el milqui), per l'Eulalia (27"17 en els 200 metres), per la Montse (5'49"87 en el milqui). Tots tres, han aconseguit el titol català en una pista que deixava molt que desitjar, i amb
un vent que ha impedit millors registres. Però la victòria que era l'important, s'ha aconseguit.
Millora substancial d'en Jordi en el milqui (5'07"98).
I bones sessions d'entrenament de l'Alba, de l'Ignasi i de l'Uri.
A mes, el viatge a Vigo, tot i el pal de viatge que sempre es un desplaçament d'aquests tipus. Vigo, Vigo ni l'he vist. Cotxe, aeroport, avió, autocar, hotel, reunió tècnica, hotel, pista, hotel, pista, hotel, autocar, aeroport, avió, avió, cotxe, casa,.. ens hem endut la victória de nou amb "doblet" de les dues formacions. I això sempre es bo.

miércoles, 23 de junio de 2010

SURT EL SOL, PERO ENCARA HI HAN NUBOLS

Va sortint de nou el sol, tot i que encara hi han nubols.
L'Alba va fer una autèntica demostració de la qualitat que te dins seu en el darrer 500 del milqui fent-lo en 1'20"80, tot i que nomès va correr 320 metres. Or en milqui i argent en el 8. L'Ekhi, va fer bronze en el milqui corrent en 1'29" el darrer 500. La Txell no va trobar-se comoda en el 5000, però l'hem d'agafar com una experiència que no s'hauria de repetir, i per tant la donem per positiva si n'em apres. La plata va estar el premi.
El Just va tornar al cami de les bones sensacions i aixì, de la victòria, al guanyar amb autoritat la cursa de muntanya del Pedraforca.
L'Eulalia (26"80) amb un vendaval de vent en contra, a favor, de costat, ..., el Ramon (2'07") en el 800, el Benvi (10'02") en el 3000, l'Albert (1'05") en el 4 tanques, i la Montse, pletòrica, guanyant els 100 en 15"34 ventosos. Tots ells van estar a un alt nivell en el compromis d'Osca.
Els nubols estan sobre els migfondistes, però son menys grosos del que eren fa uns dies. De tot s'apren, i no hi ha dubte que d'aquestes experiencies viscudes no desitjades, tambè n'em de treure valoracions que ens ajudin en el futur.

miércoles, 9 de junio de 2010

S'OBRE ALGUNA CLARIANA !!!

Pronostiquen depressió climatologica per els propers 3-4 dies a tot Catalunya, però avui s'ha obert alguna clariana en el grup d'entrenament.
La tarda no ha començat molt favorable que diguem: de rallye cap al Bruc, però be, posats sobre el sintetic, la gent ha respòs:
L'Anna (2'13"99)-desprès de quasi 8 dies de paron- i l'Alba (2'14"69), tot i pasant el 4 a 1'06"..., per tant, bones vibracions per a properes curses de 8.
L'Ekhi (2'21"61) -acabant en força i amb bones sensacions que es el mès important.
L'Uri (1'58"52) que ha deixat content a ell i a mi.
El Guillem (1'59"72), quedant satisfet, tot i que amb una millor distribució d'esforços de ben segur hauria anat millor.
I em penjo una medalla: he aconseguit que l'Alex torni a fer marca !!!: 2'03"54. Val menys, però com costa que progressi.
Bon, bon 800 el portat a terme per el Ramón (2'04"63), millorant els 2'04"98 de Juny'08. Chapeau, Ramón !!!
I una altre medalla: El Jordi ha fet marca en el 8, amb 2'29"7 !!!.
L'Ignasi ni ha tingut sort, però tot i aixì, potser si que l'ha tingut en no haver-se fet el mal que es podia haver fet si hagues caigut a terra.
Tambè, encara que 96 hores tard, cal esmentar el triomf de Otmane a la Cursa del Mosquit amb 34' llargs, però que demostra la seva gran progressió en aquests pocs mesos de preparació que porta, Tanmateix, cal remarcar els 9'22" de l'Albert en el 3000, i els 27"09 de l'Eulalia en els 200 del català de clubs veterans.