Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

lunes, 27 de septiembre de 2010

BON CONTACTE DELS JOVES DEL GRUP DE NOU A LA PISTA

Bon contacte han tingut els i les joves atletes del grup en el seu retorn a la competició, en la 2na jornada del Trofeu Promoció 2010. La NURIA Tió va demostrar la seva qualitat en guanyar els 1000 amb 3'15"8, amb un aferrisat sprint final.
El JORDI va fer un bon 1000 amb 3'23"2. La NURIA Vidal va guanyar la seva serie amb 3'40"0. La LIOBA va lluitar-ho molt be en la 1ra serie infantil, amb 3'34"5. La MIREN va pujar al podi, fent 3era amb 3'26"2. L'ANDREA va cumplir be marcant 3'39"4.
I la JULIA va saltar 4,11m en el seu primer intent.
El proper dissabte, moltes d'elles tenen un compromis en l'estatal de clubs a Manresa, i no està gens malament el fet aquest dissabte a Mataró. N'hi ha per estar content.
I a Almacelles, les meves puntes de llança femenines del grup van estar 7ena (ALBA) i 8ena (ANNA) en la prova "Elit" de la milla urbana.

domingo, 19 de septiembre de 2010

Txell guanya a La Merce amb 35'13" , i Just es situa 3er a la Copa del Mon

Victoria amb autoritat de TXELL avui a la Cursa de la Merce amb uns brillants 35'13". Bona 4ta posicio absoluta de DAVID amb 32'00". Novena posicio de l'IGNASI amb 32'30", i extraordinaria 22ena posicio de GERARD amb 33'46". Cal destacar tambe la 5ena posicio d'ANNA entre les femines amb 38'14". Tres atletes del grup entre els 22 primers de la Cursa i l'excel.lent forma que ha mostrat la TXELL es per estar satisfet d'aquest inici de temporada. Un bon inici es important per enfocar la temporada amb optimisme i ilusio.
Per altra banda, JUST ha aconseguit la 12ena posicio a Italia en la Sentiero delle Grigne SkyMarathon, i ara es 3er a la Copa del Mon de curses de muntanya a falta de la darrera prova a Malaysia.

domingo, 12 de septiembre de 2010

PRIMER PODI DE JUST A LA COPA DEL MON I VICTORIA DE TXELL A L'AMETLLA

En JUST va aconseguir ahir el seu primer podi en una cursa de la Copa de Mon de Curses de Muntanya. Va estar a La Puebla de Don Fadrique (Granada), en la "5ª Subida a la Sagra", on amb una excel.lent actuació va aconseguir la tercera posició absoluta desprès dels 27 quilòmetres de que constava la prova amb 3930 metres de desnivell acumulat (2180 metres de desnivell positiu, i 1750 metres de negatiu).
Va entrar en aquesta tercera plaça amb un temps de 2h 47'46", nomès superat per el guanyador de la prova que va estar el seu company de sel.lecció JESSED HERNANDEZ amb 2h35'09". La segona posició va ser per el corredor andalús IVAN ORTIZ amb 2h39'15". SOCIATS va tenir en el corredor anglès RICKY LIGTHFOOT (2h49'35") al seu màxim opositor durant tota la cursa per la lluita per la tercera plaça del podi.
A falta de les dues darreres proves del campionat (Sentiero dele Grigne -Itàlia-, i Mount Kinabalu -Malaysia-), amb aquest brillant resultat, s'ha posicionat en la 4ta posició d'aquesta Copa del Mon de Curses de Muntanya 2010 amb 192 punts en una classificació encapçalada per l'atleta balear TOFOL CASTANYER amb 316 punts, i amb JESSED HERNANDEZ (2on amb 260 punts) i KILIAN JORNET (3er amb 200 punts).
Pendrà part aquest proper diumenge 19 a Itàlia en la "Sentiero dele Grigne" amb la motivació de mantenir aquesta escel.lent quarta posició i poder lluitar per millorar-la.

I avui, en el 22è Cros de l'Ametlla de Merola, la TXELL ha guanyat de nou, imposant la seva autoritat, tot i que es troba a l'inici de temporada, ha demostrat el seu bon estat de forma amb un temps de 37'44". El millor corredor del grup ha estat el DAVID (6è amb 36'00") desprès d'una cursa progressiva. El RAMON ha estat 10è (3er veterà) amb 36'27". La TXELL Soler ha guanyat la seva categoria amb 43'31".

NOU CURS. BENVINGUDES LES NOVES INCORPORACIONS

Ja hi som. Nou curs 2010/2011. Noves incorporacions al grup. Benvingudes totes elles.
La Nuria, la Lisa, la Berta, la Marta Juncadella, la Julia, la Marta Reig, la Miren, l'Andrea, el Cristian, el Roger, el Jordi, la Lioba, la Mar, l'Aina. Excel.lents incorporacions a un grup de per si, ja constituit per un bon reguitzell de bons elements. No em puc queixar. Toca treballar de valent. Jo com a tècnic, i vosaltres com a veritables puntes de llança per tal d'aconseguir els millors resultats que ens marquem com a objectius.
El grup 2010/2011, queda encapçalat per aquesta vintena d'atletes, com a millors exponents:
MERITXELL CALDUCH (Campiona d'Espanya Absoluta 2009 en 10000 metres llisos)
JUST SOCIATS (Bronze Cpnat Espanya Muntanya RFEA 2009 / 1h06'23" Mitja 2010)
ABEL AVILA (Campió de Catalunya Absolut en 10000 metres llisos 2010 / 30'37"88)
IGNASI AVILA (Bronze JJPP 2008 en 1500mll /14'51" - 30'46" )
ALBA GALLARDO (4ta Cpnat Espanya Promesa 2010 indoor 1500 mll, i bronze català absolut indoor 1500mll / 2'12" - 4'36"i)
ANNA BOVÉ (Campiona de Catalunya Absoluta en 3000 metres indoor 2010)
EULALIA TORRESCASANA (Sots-campiona del Mon W35 indoor en 400mll 2010 / -58"44-)
EKHIÑE OTAOLA (6ena Cpnat Espanya Junior 1500mll 2010 / 4'45")
MERITXELL SOLER (4ta Cpnat Espanya Junior 5000mll 2010 -18'35"45)
ORIOL SELLARES (800mll: 1'55"5)
GUILLEM FERNANDEZ (1500mll: 3'54" / 10000mll 2010: 32'06"79)
JAMES ETAH (400: 50")
DAVID MARTINEZ (10000mll 2010: 31'29"14)
NURIA TIÓ (Campiona d'Espanya cadet 2010 en 600mll /1'37"54)
RAMON CAMPS (Campió d'Espanya M45 en 800mll i 1500mll 2010)
ALBERT QUIRÓS (obstaculista veterà)
GERARD OLIVARES (Maratonià veterà amb 2h39')
CRISTIAN CUROPOS (marxador juvenil / 25'44"27)
MONTSE CASOLIVA (obstaculista veterana)
MARIA RIERA (20'55"59: 5000mll)
MARTA JUNCADELLA (Crossista de la sel.lecc.catalana cadet 2010 / 11'44"92: 3000mll)
MIREN RIBERA (3'24"9 en 1000mll 2010)
LISA CUESTA (46"45i - 1'49"77 - 3'25"44i)
JULIA BUSQUETS (46"70i - 1'47"37)
BERTA GARCIA (47"45i - 1'49"93i)
ANDREA OTAOLA (obstaculista)
MARTA REIG (3'37"0 en 1000 obstacles)
.....
Però darrera d'aquests, hi ha una treintena de corredors, principalment de ruta, que encara donen mes fortalesa a aquest excel.lent grup de treball.
Tota la temporada per davant. Aqui la tenim. A per ella !!!