Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

sábado, 31 de diciembre de 2011

Amb quines bones sensacions acabem aquest 2011 !!!


Amb quines bones sensacions acabem aquest 2011 !!!. Bons registres, millors marques personals, victòries, .... Es pot demanar mes en el darrer dia d'aquest 2011 ?
La TXELL CALDUCH s'ha endut la victòria a la 13ena Sant Silvestre Barcelonesa disputada a Sant Cugat. Tot i els moltissims problemes i molesties que te en el genoll, amb moltes absènsies d'entrenament, ha aconseguit la victòria amb 36'09". La MARTA, tornant a la competició ha marcat uns bons 42'22". L'OTMANE , 8è amb uns excel.lents 31'25" (mmp).
Aquest mati, en la 1era St Silvestre de Manresa: Victòria absoluta de l'OUSSAMA, molt ben secundat per el seu company, l'ORIOL. Victòria absoluta de la LORENA en l'apartat femení. Victòria de la NAJWA i 2na posició de la TAMARA en la cursa cadet.
A Sallent, la NURIA ha estat la millor !!!. La MONTSE ha pres part en la Sant Silvestre del seu poble. A Berga, el FERRAN ha corregut la del poble, quedant 3er amb 19'38".
I en la 7na Cursa dels Nassos: Victòries en les seves categories, de la TXELL SOLER (37'59") i de la MARIA (38'54" -mmp-).
Millora personal del GUILLEM (31'57"), i tot un seguit de bons registres a càrrec de la resta del grup: JUST (32'03"), RAMON CAMPS (32'42"), ORIOL (33'24"), JORDI JORBA (34'43"), RAMON ESQUIUS (35'01"), ALFONS (35'19"), JORDI AROLA (35'41"), XEVI (36'06"), ANNA (36'10"), MARIUS (36'56"), SERGI BONHOME (37'50"), PEPE (40'15"), MARC (42'09"), MANELA (43'00"), .... i la meva filla, la JUDIT, ho ha brodat fent uns molt merescuts 50"39", i jo darrera seu amb 50'40".
Ara toca sopar cadascú amb els seus, i disfrutar d'aquest cap d'any de la millor manera possible. Temps hi haurà per disfrutar del 2012 !!!. BON CAP ANY A TOTHOM I UN ENCARA MILLOR 2012 !!!.

domingo, 25 de diciembre de 2011

En Just s'imposa a La Mola


Un Nadal mes i es el tercer consecutiu que en JUST s'ha imposat en la cita esportiva ineludible per al dia de Nadal que és la Pujada a la Mola que ha viscut la seva 29ena edició.Organitzada pel Club Muntanyenc de Terrassa, amb sortida des de Can Robert, a Matadepera, fins al monestir de Sant Llorenç del Munt, i amb un recorregut de 3250 metres amb un desnivell positiu de 460 metres, aquest any hi ha hagut rècord de participants amb 400 corredors. SOCIATS s'ha imposat amb un temps de 21 minuts i 20 segons.

domingo, 18 de diciembre de 2011

LES FESTES ARRIVEN AMB BON REGUST DE RESULTATS


Cap de setmana molt satisfactori, per tot el que els integrants del grup han ofert en les seves actuacions en el llarg de territori.
Victòries, podis, millores personals, bones posicions. La dinàmica del grup es molt positiva a tots nivells (treball, implicació, il.lusió, …), i això es nota en la competició.
En la Buff Epic Run, el "nostre" JUST n'ha estat el guanyador, amb 29'53", per davant dels 2700 agoserats participants.
En el 27è Cros de Caldes de Malavella, s’han viscut 4 podis: Victòria de la NAJWA en la cursa cadet, ben secundada per la NURIA (5ena) en la seva millor actuació de la temporada. Excel.lent segones posicions de la MARTA en la prova juvenil i de la MARIA en la prova junior (amb el handicap de perdre els claus en els darrers 400 metres arribant amb una sola espardenya). Bona 5ena posición de l’ORIOL que, dia que passa, setmana que passa, va escalant posicions dins la categoria. Bona 8ena posició de la MIREN en la prova juvenil. Victòria de la MONTSE en la seva categoria d'edat.
En la 8ena Cursa per la Vida (4850m) celebrada a Manresa, la MERITXELL SOLER ha estat la guanyadora absoluta de la prova amb 18’45”. Aquí, s’ha produit la grata sorpresa de que la meva filla, la JUDIT ha guanyat un trofeu, del tot merescut per el seu esforç, guanyant la seva categoria d’edat, amb 24’04”.
En la 23ena Mitja Marató de Vilanova, en GUILLEM ha pujat al tercer esglaó del podi entrant 3er amb 1h10’46” (mmp). En JORDI JORBA ha estat 12è amb 1h17’16”, i en MARC VILA 47è amb 1h22’49”.
En la 3era Eco Mitja Marató de Vic, els germans ESQUIUS han estat els millors del grup (en ALFONS amb 1h19’18” i en RAMON amb 1h20’25”), en SERGI BONHOME ha fet 1h25’39”, els veterans RAMON SALADICH i JOSEP RIERA han fet 1h38’30” i 1h38’31”, respectivament. En l’apartat femení, la MONTSE CUTRINA ha fet uns bons 1h38’48”.
En els 5kms de l’Hospitalet, en XEVI ha estat 26è amb uns prou bons 17’31”.
I ahir, dissabte en el Palau d’Esports de Sabadell, la millor dels petits del grup (nascuts al 1998) va estar la MIREIA VIA amb 1’52”28 (mmp) en els 600 metres.
... i ahir en CRISTIAN va fer un test de 5000 marxa en pista marcant-se tot solet uns molt bons 24'42" !!!
Ara venen les festes, les merescudes vacances de Nadal, però seguirem entrenant amb la mateixa força que ho estem fent fins ara, i de ben segur, tornarem a la càrrega al tornar a l’activitat competitiva en la primera setmana del proper any.
Però alguns “tenim” un compromis el proper 31 en les diferents Sant Silvestres que cadascú ha decidit pendre part. Per tant, a seguir fotent-li canya a les cames!!!. Apa, anem-hi!!!

domingo, 11 de diciembre de 2011

EL TREBALL TE RECOMPENSA


El treball te recompensa. Qui dona esforç, rep premi com moneda de canvi. En aquest sector del fons, aquesta sempre ha estat una premisa. Les coses no surten per casualitat. Ay, m'ha tocat a mi !!!, això no funciona aixì: Si et toca a tu, es per que t'ho has guanyat. Dic això per el que s'ha aconseguit avui a Granollers. El grup treballa be, segueix en dinàmica positiva, i com a conseqüència, segueixen els bons resultats.
La TXELL SOLER avui ha tornat a reinvindicar que va pujant esglaons, imposant-se amb autoritat dins la categoria promesa. La NURIA, disfrutant de la cursa com m'ha trasmes al final, ha estat 2na en la prova juvenil, molt ben secundada per la MARTA (5ena), la MIREN (11ena), i la LORENA (16ena). Les quatre han aconseguit guanyar la classificació per equips. Aquest equip te tota la pinta de poder fer un bon paper en l'estatal de cros per a clubs.
La MARIA, seguint en l'excel.lent linea d'aquesta temporada, ha estat 4ta junior.
La TXELL CALDUCH, tot i notant encara el poc treball que porta a sobre, i les molesties que encara arrosega, s'ha defensat prou be, tot esperant millora en les properes setmanes.
L'ANNA, tenint en compte que lo seu no es el cros, i que l'esforç en aquest apartat, nomès te l'objectiu de complementar la preparació indoor, ho ha superat amb bona nota.
I que dir de les mes petites? Doncs que la NAJWA està que s'ho creu, i això es molt bo per un esportista. Surt a la prova convençuda d'ella mateixa, i cada cop la veig mes capacitada per afrontar reptes importants. Avui ha entrat 2na darrera de la Judit. La NURIA, tot arrosegant les fatidiques molesties del genoll que l'impossibiliten de donar tot el que ella podria, ha estat 8ena, i la TAMARA, lluitadora com sempre, ha complert de nou amb les seves espectatives en aquest primer any de cadet. Aquest equip es l'altre que ha d'estar present en l'estatal de clubs, per lluitar per estar dins els top-10.
Dels homes, que dir? Doncs bon debut de l'OTMANE en un cros federat. Ha estat un xic agosserat en les dues primeres voltes, que l'ha dut a fer una tercera amb regressió, però que li ha servit per acabar amb MOLT BONA NOTA la prova, fent 31'45" en les 4 voltes grans.
En RAMON, en veterans, ha donat "guerra" en tota la cursa, conduint el ritme de la mateixa en tot moment, i nomes cedint en els darrers 300 metres al guanyador -9anys mes jove que ell-, demostrant una il.lusió i unes ganes que ojalà la joventut d'ara s'impregnès d'això.
L'ORIOL ha fet el seu millor cros de la temporada: 8è juvenil, lluitador fins al final. Aquestes properes 4-5 setmanes seràn fonamentals per saber quines opcions hi han de lluitar per l'objectiu que ens hem fixat. El seu company, l'ARNAU ha estat 23è, seguint en la seva excel.lent progressió personal com a corredor. El MARWAN, en la seva linea: 3er cadet. Potser un "pero" en la seva actuació fora la baixada de guardia en els darrers metres, que quasi el priva de pujar al podi. Aquest es un tema a treballar. En FERRAN, no hi ha dubte: la seva millor cursa. Per que? Doncs per la seva actitud durant tota la prova. Sembla que li estem donant la volta a la truita, i en Ferran va entrant en això que s'en diu patir. Dins els junior, l'OUSSAMA ha hagut d'abandonar quan marxava ben posicionat en el grup capdavanter, i en CRISTIAN, lluitant com sempre, buscant en el cros la resistència que li ha de donar per poder-la rentabilitzar en la marxa.
A Navarcles, en la cursa de la campana, en JUST n'ha estat el clar guanyador.
A Vilafranca, en la Mitja Marató, els germans ESQUIUS han marcat uns registres de 1h17', en JORDI (1h23'), i en SERGI (1h27').
A Sta Cristina d'Aro, la MONTSE ha estat la guanyadora del cros dins la seva categoria d'edat.
I a Sabadell, en l'inici de temporada de pista coberta, el GUILLEM ha fet el 3000, tot solet, en 8'52"61. Li ha faltat cursa. Temps hi haurà per trobar millors ocasions.
Ara s'acosten quatre-cinc setmanes fonamentals: El periode nadalenc amb les seves vacances, festes, i altres històries. Aqui hi pot haver-hi dues opcions o camins: Qui desconectarà, .... i amb això, tirarà per la borda tot el treball dut a terme fins ara. Espero que aquesta opció sigui triada per els menys del grup.
I qui aprofitarà el molt temps lliure que aquest tram nadalenc ens ofereix per seguir treballant en la bona linea que s'està portant. Els diferents campionats ens esperen a la tornada de les vacances. No ho podem oblidar.

lunes, 5 de diciembre de 2011

BONES PERSPECTIVES


Van passant les setmanes. Anem sumant entrenos, treballs, sensacions,.... , i les bones perspectives de futur ens van acompanyant. Els esglaons per aconseguir els objectius que molts del grup ens hem fixat, per una gran majoria, es van complint.
Ahir en va estar una altre prova: Varem estar a Valls en el seu 23è Cros. El circuit no donava per molt. Ni era agrait, ni estava ben acondicionat, ni era potser,... un cros. Però la temporada ens marcava que ahir haviem de ser a la capital de l'Alt Camp. I aixì hi vam fer.
La NAJWA, esplendida, va a mes cada setmana. Ahir, creient en les seves possibilitats, no va donar cap opció, endunt-se la victòria cadet. La NURIA, 8ena i una excel.lent TAMARA (11ena) van secundar molt be a la Najwa.
En MARWAN, va sortir sense saber molt com havia d'afrontar una prova tan curta en distància, i va haver de doblegar-se davant l'sprint final d'en Mbarki, però tot i aixì, molt satisfets de l'actuació.
La MARIA, que es troba en una condició fisica envejable, va donar de sortida uns metres que al final li van suposar no poder lluitar per la victòria junior, però que de ben segur, ens servirà per pulir aquests petits errors.
La MARTA, creient poc en ella mateixa, no va donar cap constància de les seves possibilitats reals, fins que a falta de 400 metres per el final, i veient que s'acostava el fi de la cursa, va canviar de ritme per situar-se 5ena de la seva cursa juvenil. La LORENA, en el seu primer any en el cros federat, va estar 11ena.
L'ORIOL no acaba de donar el que d'ell s'espera. Està curt de treball, porta poques setmanes entrenant, però l'ORIOL te suficient capacitat i classe per estar lluitant mes endavant del que ho està fent. Va entrar 10è juvenil.
Bona actuació de CRISTIAN en la cursa junior, entrant 14è.
I la part agre de la matinal, la varem tenir en la torçada de turmell de l'OUSSAMA en la prova junior, tot esperant que nomès hagi estat això: una torçada.
Diumenge que ve, tots a Granollers !!!. I aquesta setmana que tenim de superponts,.... a entrenar s'ha dit.