Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

martes, 18 de septiembre de 2012

Ja hi som de nou. La 20ena temporada. Com passen els anys !!!. L'estiu ja quasi està acabat: demapassat entrarem a la tardor. Ha estat un estiu extrany. L'aturada no ha servit per carregar piles. Però be, la vida ve com ve, i s'ha d'entomar com millor es pot. Un no decideix les situacions fortuites e inesperades que fa que en un moment, tot façi un tomb.
S'ha d'agafar com millor es pugui, i tirar endavant. I això es el que he fet.
Ja situats en la linea de sortida d'aquest nou curs 2012/2013, amb incorporacions interesants, amb baixes (algunes esperades), amb decisions importants, amb atletes encara lesionats, amb petits que pujen amb l'ilusió d'aquells que comença com varem començar tots,....... 
I jo, de nou, amb l'ilusió de poder ajudar als meus esportistes a aconseguir els objectius que es proposin. El fet de que finalment ho aconseguim o no, dependrà de causes internes i externes.
Ara toca de nou posar l'organisme en disposició de poder afrontar càrregues de treball. Per davant, tota una temporada. ES DE NOU EL NOSTRE REPTE.


Com que el grup es tan gran, sempre hi ha algun d'ells que disputa alguna competició en cadascun dels cinquanta quatre caps de setmana de l'any. Aquest no ha estat una excepció. En JUST va estar el primer en la travessa Matagalls-Montserrat. En la seva primera participació en aquesta tradicional travessa, va arribar al Monestir de Montserrat desprès de superats els 85 quilòmetres amb un temps de 8h39'. Bestial !!!. FELICITATS!!!.
En MARC va estar en el català junior de muntanya (FEEC) a Sant Joan de les Abadesses (Taga), proclamant-se sots-campió català de l'especialitat, entrant segon en la cursa de 14,2 quilòmetres i 750 metres de desnivell, amb un temps de 1h05'06". L'ORIOL va estar 10è amb 1h17'15" en el seu retorn a la competició de la muntanya desprès de l'obligada aturada per problemes fisics. En la cursa absoluta, en XEVI (que no va tenir el seu dia) i en JORDI van estar-hi presents.
A l'Ametlla de Merola, la MERITXELL SOLER va estar 5ena absoluta amb 41'07", que no està gens malament per començar temporada, amb els pocs dies que portem corrent.
I a Barcelona, en la Cursa de la Mercè, en TONI va fer 37'34" en el seu periple de preparació de la Marató.

Ja hi tornem a ser-hi !!!. A seguir!!!