Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

domingo, 22 de agosto de 2010

PIKES PEAK, ALCOVER I ... EL PANTÀ DE SANT PONS



En Just ha estat 11è a Colorado, l'Alba i l'Anna 2ona i 3era a Alcover, .... i l'Abel i l'Ignasi han tornat a St Pons per gaudir de nou del seu entorn fent-li la volta.
En Just, amb 4h26'41" a les espatlles, ha estat 11è, i es situa 10è en el Campionat del Mon de Curses de Muntanya. La Sentiero delle Grigne l'espera el proper 19 de setembre.

domingo, 15 de agosto de 2010

BONA SORTIDA AL PANTÀ DE SANT PONS


Bona sortida la portada a terme avui. A 30 minuts de Manresa, en un paratge esplendit -El pantà de Sant Pons-. Bona temperatura: 15º . I ganes de correr.
Hem estat 13 els que avui ens hem adreçat fins a la presa del pantà per tal de donar-li la volta. 16.650 metres: i com han corregut els galgos !!! 1h06' (Ramon, David, Abel), el Pol a 150 batecades (1h07'), la Rosa en bici, la Txell (1h08'), l'Alba i l'Ekhi (1h23'), el Jaume i jo mateix (1h28'17"), el pare de la Txell i el Ventura (1h40' aprox.). La Judit ha fet 45' minutets per anar entrant. I llavors, desprès de l'esforç: coca de Solsona -la millor coca de la comarca-, begudes amb cava inclòs. Hem petat la xerrada, i al cap de quasi dues hores hem tornat cap a Manresa.
Segur: Tornarem mes d'una vegada al Pantà !!!.

miércoles, 11 de agosto de 2010

S'ACOSTA DE NOU L'HORA

Estem tots de vacances, dsfrutant de l'estiu. Be, tots no. En Just es troba en plena temporada de veritables aventures de muntanya. Encara ni queden dues, a Colorado i a Suissa.
Però s'acosta de nou l'hora de tornar-hi. Serà el dilluns 6 de setembre. Aquest any, a mes del ja excel.lent grup que hi ha, s'hi afegiràn una vintena de cadets i juvenils -ja m'estic posant les piles-.
El retorn de l'Abel a la dinàmica de grup. La volta a la competició de la Txell desprès del naixement del Biel.
Objectius agoserats n´hi han per cadasqún del elements del grup. Per alguns potser debutar en Marató, per altres les maratons de Sevilla i Barcelona, per dos que ja sabem el Mundial de Nova Zelanda, per altres els estatals indoor i aire lliure, per algunes la sel.lecció de cros, tambè hi ha el Mundial indoor de Gante i de Colorado. L'estatal de cros per clubs i l'equip femení de Primera Divisió ..... o Divisió d'Honor. Per a tots, hi ha segura una cosa: l'ilusió que hi posarè jo en cadasqun dels objectius i plantejaments personals. De vosaltres nomès us demano una coseta tambè: TREBALL.
Apa. A seguir disfrutant d'aquest estiu !!!