Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

domingo, 19 de junio de 2011

Potser 50/50.

Dos finalistes en l'estatal juvenil. Tres medalles en els catalans cadets i juniors. Alguna que altre "cagadeta" de la que sempre s'ha de treure les coses positives. Una possible sel.lecció absoluta. Una victòria en una cursa de muntanya i una victòria en una prova de ruta. Un titol estatal de clubs veterans. Aquest ha estat el petit recopilatori d'actuacions del grup en aquest atapeït cap de setmana de competició.
En l'estatal juvenil de Granollers, la NURIA ha estat la millor, amb un brillant 5è lloc en la final del 4 amb 59"89 (en s/f dissabte va marcar 1'00"31 sent 2na en la seva semi). L'OUSSAMA tambè ha tingut una bona actuació. Fora de les medalles, però amb una mes que bona 7ena posició en la final dels 2000 obstacles amb 6'09"29.
La MARTA va estar dissabte 9ena en la seva semi del milqui amb 5'10"89.
A Vic, en el català cadet, sots-campionat català de la NAJWA en els 1500 obstacles amb 5'32"92. Els nervis li van jugar en contra. Però te tot el futur per davant seu.
La MIREN va estar 5ena en la final dels 1000 metres (3'16"81). El MARWAN corrent de forma totalment esbojarrada (passant els 500 a 1'18" ja finiquitat), va estar 7è amb 2'50"73 arrivant caminant els darrers 80 metres de cursa. La JULIA va estar 8ena en la final dels 600 metres amb 1'45"07.
I avui, a l'instal.lació de la Marbella, en els catalans juniors, la MARIA ha estat 2ona en els 3000 obstacles (11'39"). No ha cregut massa amb les seves propies possibilitats de victòria, que les tenia. A la tarda, ha fet el milqui amb mmp (5'01"). La TXELL SOLER corrent amb ambició, i coneixedora de que es troba en un estat optim de forma, s'ha marcat tota sola un 5000 per imposar-se merescudament amb el titol català a les seva butxaca, amb millor registre personal: 18'15". Xativa espera a totes dues.
Victòria de l'ORIOL a la cursa de Callus dins la categoria sub23 (8è absolut) amb 41'55".
Victoria de la TXELL CALDUCH a la Cursa dels Templers a Lleida.
A Moratalaz, dissabte l'equip veterà femení es va proclamar per cinquena vegada consecutiva campió d'Espanya de clubs: L'EULALIA va guanyar el 4 baixant de nou del minut (59"98), i la MONTSE va estar 4ta en els 100 metres amb 15"51 (mmp). Ambdues atletes van formar part del quartet de 4x100 ocupant la segona posició amb 55"48.
I a Tenerife hi ha hagut el circu organitzatiu d'aquest cap de setmana. Tot un Campionat d'Espanya de Muntanya RFEA amb els millors especialistes de l'estat i buscant una plaça per l'europeu de Bursa (Turquia), i la pesima organització ha fet que els 10 primers corredors de la prova s'hagin perdut dins el recorregut. El jutge arbitre del campionat s'ha vist del tot superat per la situació, i ha aixecat acta, no procedint a podi ni classificació oficial. UN DESASTRE. La part bona pot haver estat la possible sel.lecció d'en JUST per l'europeu, però caldrà esperar uns dies per comfirmar aquest fet. En JUST anava tercer clarament dins la prova, quan ha agafat un cami equivocat, perdent-se dins la prova, i no arrivant a meta. Tot i aixì, el sel.leccionador estatal havia estat testimoni del pas dels primers i de les diferencies existents en un punt del recorregut, abans que tots s'acabessin perdent.