Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

lunes, 12 de marzo de 2012

Extàsis

Cap de setmana sublim en cros. De matricula, el viscut ahir en el circuit de la Torre d'Hercules a A Corunya en el Campionat d'Espanya de cros cadet i juvenil.
La matinal va iniciar-se amb els 4000 metres de la cursa cadet femenina. La NAJWA va fer una actuació impecable, sempre al capdavant de la prova, primer amb la Judit, i posteriorment, a partir de mitat de la prova, amb la Celia Anton, lluitant, fins i tot, en alguns moments, dominant i controlant la cursa. Finalment, en el rush final de la prova, Anton es va endur el triomf, i la NAJWA, radiant, va proclamar-se sots-campiona d'Espanya de cros. FELICITATS !!!
A continuació, la cursa cadet masculina. En MARWAN va sortir conservador, en la 20ena posició. La cursa era llarga, i s'havia de dosificar be l'esforç. En MARWAN ho va clavar. A partir de la segona volta, va anar escalant posicions, i a falta de un quilòmetre va situar-se 5è a menys de 15 metres del tercer. Fins i tot, semblava que hi arribaria a enllaçar. No va poder escalar mes posicions, .... però quin carreron es va marcar. De llibre. FELICITATS !!!
I es va arribar a la cursa juvenil femenina: hi havia molt en joc. N'haviem parlat. S'havien de jugar be les cartes. I aixì ho va fer la NURIA. De principi, situant-se en una comoda 10ena posició, fins esperar quan es començes la veritable cursa. En la darrera volta va escalar fins a la 6ena posició. Però no contenta amb això, va dur aterme uns pletorics 300 metres en pujada, que li va donar molt merescudament la 5ena posició, que .... li pot obrir la porta a la seva participació en els Campionats del Mon de cros a disputar-se a Malta d'aqui a quinze dies. Ella s'ho ha ben treballat i guanyat. Ara cal esperar. MOLTISSIMES FELICITATS Nuria !!!
Chapeau per l'ORIOL en el seu debut en un estatal de cros: 67è juvenil. FELICITATS Oriol !!!. Cal seguir treballant, i anar acumulant experiencies com la d'ahir per anar sumant i creixent.
La NURIA VIDAL, el genoll va tornar-li a fer la guitza. Tot i aixì, i demostrant un compromis ferm amb la sel.lecció, va acabar la prova en la 94ena posició. FELICITATS per aquesta lluita i pundonor que vares demostrar ahir. N'estic convençut que quan les fatidiques molesties dels genolls desapareguin, sortirà a lluir la qualitat que la NURIA atesora dins seu.
A Sant Sebastià, en l'estatal junior de pista coberta, no va anar com ho hauriem desitjat, però la competició es això: un dia va be, i en l'altre no surten les coses. La MARIA no va trobar bones sensacions en la final dels 3000 metres, i d'aqui la seva 6ena posició final amb 10'40"77. Però no hem d'oblidar el que s'ha fet aquest hivern. I això de ben segur, sortirà a l'estiu. La bona feina s'acumula. I la nota hivernal de la MARIA es molt, molt alta.
Ahir a Cambrils, en la Mitja Marató, la MARTA BUSQUETS va tornar a pujar a un podi en una competició de ruta, i ho va fer en el tercer esglaó, al entrar 3era amb 1h34'02". FELICITATS Marta !!!
I a Saragossa, en l'estatal veterà indoor, en MANEL va estar sots-campió en els 3000 marxa M55 amb 17'59"47 (mmp). FELICITATS Manel per aquesta medalla !!!
En l'Ekiden de Palafrugell, en XEVI va fer un bon relleu de 5000 metres, i en els 10 kms de Balaguer, l'AITOR va estar 4rt amb 35'50" (mmp). FELICITATS a tots dos.