Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

domingo, 18 de marzo de 2012

Pluja de ....... medalles



Si el passat cap de setmana va ser d'ensomni. Aquest no s'ha quedat endarrera. Ple total de medalles en els dos compromisos estatals. Tres opcions, tres medalles. Totes de bronze, però estar present en un podi estatal es l'objectiu de tot atleta que participa en un Campionat d'Espanya. Aquest mati de diumenge he viscut dues treballades actuacions, a càrrec de la TXELL SOLER i de la MARIA. Primer ha estat la MARIA qui tenia que afrontar el seu compromis. Rauxes de vent fred ha acompanyat a les atletes durant tota la prova. La prova ha estat lenta fins al pas per el 3000 (11'37"4), on s'ha iniciat la batalla. Ben situada sempre la MARIA, amb les idees clares, i predisposada a patir i lluitar-ho, ha fet els darrers 2000 en 7'05"8, i el darrer 1000 progressiu en 3'26". Frec a frec, fins els darrers deu metres amb l'atleta del València TyM Anna March, lluitant ambdues per la medalla de bronze que finalment s'ha endut molt merescudament la MARIA amb un temps de 18'43"09. FELICITATS Maria per aquesta teva primera medalla en un estatal !!!.
A continuació, ha sortit a escena la TXELL. Vint-i-cinc voltes per davant. Vent persistent. Vuit atletes en cursa. La TXELL, des de el tret de sortida, comandant la cursa, imposant un ritme que l'hi interesava. S'havia d'anar desgastant a totes les presents per tal de tenir alguna opció a medalla. Tot i que s'ha passat el primer 1000, lent, a 4'00"5, s'ha anat augmentant el ritme, passant el 5000 en 19'18"8, i ha estat a falta de 5 voltes quan s'han encetat les hostilitats, i on la TXELL s'ha anat, de forma progressiva, situant en una treballada alhora que comoda tercera posició, acabant en uns bons 38'21"5. FELICITATS per aquesta 4ta medalla en un estatal !!!.
I la tercera opció de medalla en un Campionat d'Espanya, passava per l'actuació de la NAJWA a Oviedo en l'estatal cadet de pista coberta. I la NAJWA no ha fallat.Tercera. Bronze amb millor marca personal: 10'32"67 !!! FELICITATS, Najwa !!!
Això ha estat lo millor del cap de setmana, però no ha estat les uniques alegries.
Ahir, en el català junior de 10000 metres llisos en pista disputat a Manresa, el MARC, que debutava en una cursa en pista, s'ha proclamat, amb total mereixement, sots-campió català de la distància amb 35'17"17 !!!. FELICITATS, Marc !!!. Quina cursa et vas marcar ahir !!!. En la mateixa prova, en CRISTIAN va estar 4rt amb uns destacats 37'02"23 (mmp).
"Doblet" per les màquines ESQUIUS en la categoria M50: l'ALFONS -campió català- amb 35'09"91, i en RAMON -sotscampió- amb 35'38"84 !!!. FELICITATS als dos !!!
Que dir de la MARTA en la categoria W40, i tornant a una competició federada, desprès de quasi be un xic mes de dos anys d'absència? Doncs felicitar-la per la seva cursa duta a terme: 42'56"20, i campiona catalana de la distància W40.
Cal destacar la marca de l'OTMANE, en el seu debut en la distància en pista, entrent en una brillant segona posició absoluta, amb 31'36"82 !!!.
L'ALBERT va fer uns bons 35'42"63, i la LORENA debutant en uns 5000 llisos marcant uns prometedors 21'17"13. Temps hi haurà per millorar això en un futur.
Avui, a Murcia, l'IGNASI ha fet minima "B" per els JJPP de Londres: 15'11"00 en els 5000 metres. Anem per bon camí. A seguir treballant !!!.
En el cros d'Andorra, la TAMARA s'ha imposat en la categoria cadet, i en FERRAN ha estat 8è. Anem creixent !!!. L'ANNA BOVÉ va pujar al segon esglaó del podi en la prova absoluta.
A Roma, la MONTSE no ha pogut millorar el seu registre. Però ha sumat una nova marató a les seves cames: 3h41'16". En vindràn de millors !!!.
L'AITOR en la cursa dels Bombers de Lleida, i un xic cansadet de la setmana passada, ha fet 37'56". Bombers BCN 2012 espera !!!. En JORDI AROLA va fer uns bons 35'27" !!!.
L'hivern, per tots els components del grup ha acabat, menys per la NURIA TIÓ. Malta espera la propera setmana, amb el mundial de cros. Per la resta, adeu cros i pista coberta. Hola aire lliure !!!. A seguir fotent-li canya a les cames !!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario