Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

domingo, 23 de enero de 2011

TIRANT TIROS EN TOTS ELS FRONTS !!!

Tirant tiros en tots els fronts !!!. Veritables cow-boys encertant de ple a la diana.Això heu estat tots i totes aquest diumenge. Falten molts resultats per coneixer encara, però els que conec, ja n'hi ha per escriure content !!!.
En JUST ha estat el millor a la cursa del Port del Compte que obria la Copa d'Europa de Raquetes de Neu 2011. Quines pendents, i com baixen per elles corrent !!!. -12º quan s'ha arribat a l'estació. Cullons, quin fred fotia.
L'ALBA i l'EKHI han aconseguit el "doblet" del cap de setmana en la final del milqui promesa en el català indoor de la categoria. 4'43" per l'ALBA (1'32" en el darrer 500), i 4'51" per l'EKHI -acabant molt be la prova-.
La TXELL (35'17") ha guanyat la 33ena Cursa del Barri de Sant Antoni, amb l'autoritat que ho fa sempre, però avui, fins i tot, fent una segona part de la prova excel.lent (17'14"). El millor d'entre els homes ha estat el DAVID (5è amb 31'32"). Excel.lent l'OTMANE (9è amb 32'03" -mmp-). Chapeau en DARIO (34è amb 34'44" -mmp-). Bons 35'13" d'en J ENRIQUE (50è). En JORDI AROLA (36'04") i en MANEL (38'29"). En CARLES ha baixat per primera vegada dels 40', fent uns excel.lents 39'42".
Excel.lent retorn a la competició de ruta d'ORIOL DALMAU (66è amb 35'48").
L'AITOR ha tingut bones sensacions a la Cursa de l'Oli, a Les Borges, fent 28è amb 38'40" (10360m).
A Benicassim, en l'autonòmic de marxa de la Comunitat Valenciana, en CRISTIAN ha aconseguit un bon registre en els 10 quilòmetres marxa en ruta, marcant 53'30" (mmp).
En el control de Sabadell, en GUILLEM s'ha quedat a 30 centèssimes de la millor marca absoluta de l'entitat en el milqui. Ha marcat uns destacadissims 4'00"74.
I a Sabadell, en el català de cros per a veterans, han tret el màxim del que porten dins. El RAMON ha estat campió M45. La MANELA ha guanyat amb autoritat la categoria W50. Per equips, el responsable de l'ACAV s'ha perit un liu d'aquells guapus, treient el protagonisme a l'equip femení (Judit, Manela, Montse)d'un titol que s'han merescut de tot dret, i del que des de aqui les proclamo com a Campiones de Catalunya per a clubs veterans 2011. I en homes, "otro de lo mismo", encara que finalment, han pujat a dalt de tot del podi com a campions catalans.
A Elgoibar (Guipuzcoa) en el Cros Internacional Muguerza, podi de la NURIA VIDAL en la cursa infantil. 12ena posició de la TXELL SOLER en la cursa internacional junior -2na espanyola-. 11ena posició d'OUSSAMA CHOUATI en la prova juvenil. 13ena plaça de la MIREN en la cursa cadet. 9ena posició de la NURIA TIÓ i 15ena de la MARTA en la prova juvenil femenina. Bona experiència per aquests sis joves corredors del grup.
Ahir l'ANNA , va fer 5ena a la Copa a València, fent 4'35"19 en el milqui (darrers 500 a 1'26"). Les cames no podien anar mes rapid. Bons 3000 t'esperen a València d'aqui 4 setmanes !!!.
I aquesta nit, a Nova Zelanda, debut dels dos germans AVILA amb sort diferent: L'IGNASI ha aconseguit el bitllet per la final del milqui al quedar 2on la seva serie -lenta- amb 4'12"74 (darrers 300m a 45"). I l'ABEL tot i que ha fet mes del que crec podia fer, no ha obtingut el premi de la final, quedant 3er de la seva serie amb 4'23"89. Ara toca animar i desitjar tota la sort a l'IGNASI per la final de dema passat !!!
Però no podem aturar-nos ara, que venen les setmanes mes interessants i intenses d'aquest calendari d'hivern (català de cros, estatal promesa indoor a Sevilla, estatal clubs cros a Punta Umbria, Marató de Sevilla, Absolut indoor a València, Estatal cros a Haro, Juvenil indoor a Saragossa, Estatal cros juvenil i cadet a Asturies, Curses de raquetes a Thones i Pragelato, Europeu de Gante). Buff, quines setmanes ens esperen !!!. A seguir !!!.