Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

lunes, 20 de febrero de 2012

SATISFACCIO


Ja tenim un altre estatal de cros a l'esquena. Ha estat un cap de setmana curt, però intens el que hem viscut a Marina d'Or. Satisfacció es el sentiment que em queda un cop s'ha jugat la partida. Les juvenils, que sortien amb la baixa de la MARTA, han lluitat aconseguint ser la nostra millor formació en aquest estatal. 9enes !!!. La NURIA TIÓ 7ena !!!, amb la MIREN 69ena i la LORENA 77ena.
Les cadets que "a priori" tenien opcions de fer alguna coseta important. No ha estat aixì. 16enes. L'esport es aixì. La sort juga tambe i no ens ha acompanyat massa. La NURIA VIDAL en el primer tram de sorra que hi havia a 300 metres de la sortida, s'ha torçat el peu, causant-li el fatidic dolor de genoll que li ha impedit seguir lluitant de ple dins la cursa. El seu impetu i les seves ganes que sempre hi son ha fet que acabès la cursa molt lluny d'on havia de fer-ho per la seva qualitat. Però, per tot això cal felicitar-la. La NAJWA ha tirat "tiros" abans d'hora, fet que li ha costat lluitar de ple per la victòria. Tot i aixì, 5ena !!!. La Corunya espera NAJWA. La MIREIA ha tingut nota alta la seva actuació (109ena). La TAMARA no ha tingut el seu dia, entrant 131ena, i la MARTA prou be fent la 157ena. L'equip femení ha tingut una de les millors actuacions dels darrers anys: 14enes !!!. La TXELL SOLER 68ena, i l'ALICIA 97ena. Alicia: La muntanya espera !!!.... i els obstacles.
I l'equip masculí del llarg han complert tot i els molts handicaps que s'han hagut de superar en els darrers dies i en les darreres hores. El millor ha estat l'OTMANE en el lloc 46è. En JUST en ple procès gripal, ha fet prou amb acabar en el lloc 89è. L'ORIOL 164è i en GUILLEM 203è -amb el tendó tocat- han situat a l'equip en una molt meritoria 29ena posició.
La TXELL CALDUCH, amb el compromis que tenia amb el seu club, ha estat 39ena en el llarg, aportant uns valuosos punts per tal de poder pujar un any mes al podi d'aquest estatal, tot i que fos al tercer esglaó.
De Sevilla han arribat bones noticies: En RAMON CAMPS ha estat 14è amb un temps de 2h32'42" imposant-se dins la seva categoria d'edat M45. I en GERARD ha estat 15è amb 2h32'56" (mmp) ocupant la primera posició dina la categoria M40.
Cal destacar les millores personals d'en MARIUS (90è amb 2h47'01"), i d'en JORDI AROLA (240è) en baixar per primera vegada de les tres hores amb 2h56'27". En JORDI JORBA ha abandonat degut a les molesties fisiques que ha arrastrat en les darreres setmanes. Sevilla ens ha donat un EXCEL.LENT. Hem d'estar satisfets.
L'IGNASI ha estat 4art en els 10 kms de Badalona amb 32'25", desprès de perdres dues vegades en el trancurs de la cursa !!!.
I en els catalans juvenils en pista coberta, poca presencia del grup, amb la LISA i la BERTA en les semis dels 400 metres, amb 1'05"88 i 1'08"54, respectivament. En ambdos casos, la manca de continuitat en l'entrenament marca la realitat, ... però millor fer això, que res.
I com sempre dic. Avui haurem passat fulla a un compromis important que tenim any darrera any, però..... cal continuar en la mateixa linea que portem !!!. Apa doncs, a seguir !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario