Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

lunes, 28 de mayo de 2012

PER ON COMENÇO? THIS IS THE QUESTION

Per on començo? Aquesta es la qüestió. Han passat tantes coses en aquestes darreres quaranta vuit hores que posar-les en lletra es complicat. Hi hagut molta, molta intensitat. Bons resultats. S'esperaven. Però una cosa es esperar-los, i una altre ben diferent, ACONSEGUIR-LOS. Entre dissabte i diumenge, els meus i les meves m'han donat regals "per doquier". Gràcies.
Aviam, com ho explico.
Dissabte a la tarda, 18h40': Final de 400 metres de l'estatal juvenil CSD a Saragossa: La Nuria Tió per el carrer 6, surt controlant, no molt rapideta, a la segona curva s'hi posa de valent, recupera el poc perdut en la primera part, entra davant en la recta final, guanya: 58"16 . Primer regal.
Miro el facebook: els petits del grup no m'informen. Estaven a Mollet en la jornada prèvia cadet: Que hauràn fet? M'importen i molt!!!. Al vespre, miro resultats: la MIREIA genial !!!. 3'10"66 en els 1000 metres!!!. Quin marcon s'ha treballat. La NURIA (desprès de 5 setmanes sense corre), es classifica per la final dels 3000 metres, on esperem que pugui lluitar per el bronze. El MARWAN 2'45" en els 1000 i de cap a la final, tot esperant guanyar-la. La TAMARA, amb la molestia que l'acompanya, entra tambè en la final dels 3000 metres.
Aquest diumenge al mati, en la Cursa de Muntanya de Berga i en la Marató de Muntanya de Berga, en XEVI baixa 11' el seu registre del 2011, fent 33è absolut (7è veterà) amb 5h42'07". FELICITATS Xevi !!!. Els jovenets : Que hauràn fet? Esperava algo important del Marc. S'ho està treballant molt. Quin premi: 1er junior (4rt absolut) amb 1h58'45". FELICITATS Marc !!!. Medalla, medalla d'or. I l'ORIOL? Podria estar millor (Se que podria estar millor, per que ho val, però ha de fer les coses que ha de fer i no les que vol fer). 4art junior (12è absolut) amb 2h05'52". En JORDI ha fet 2h36'.
En JUST, preparant TINEO, ha guanyat a Palautordera en el Trail Sant Esteve. Endavant, JUST !!!. Fote-li canya a aquestes cames. Tineo espera !!!
Una grata satisfacció d'avui: en GUILLEM ha tornat a una competició. I ho ha fet en la Cursa de Primavera de Sant Andreu de la Barca, guanyant-la, i el mes important, que no hi han hagut molesties, mes enllà dels dolors propis de la poca activitat fisica. FELICITATS Guillem, per veure't de nou en acció !!!.
Cal felicitar a l'ORIOL SELLARES, per que? doncs per que ell i en Ricardo han aconseguit la minima "B" (5000mll) per els JJPP de Londres, en el Torneig Paralimpic de l'Hospitalet. Ja ho teniu mes aprop, campions !!!. Endavant !!!
Ahir, a Cangas d'Onis, l'ALFONS va estar present a l'estatal de veterans de mitja.
Aquest migdia, a Saragossa, la NURIA ha deixat emprenta !!!. Quina posta de 400 metres. La darrera. Li han donat el testimoni 25 metres darrera de la primera. L'agafat, ritme, i a partir del 200, ha posat la setena marxa. Quin portento de la naturalesa. Uau, veient el video !!!. 56"03 es el parcial de ratlla a ratlla. FELICITATS Nuria de nou!!!.
I arrivem a aquesta tarda de diumenge, a l'Estadi Joan Serrahima, en el català de clubs. Hi havien moltes coses en joc. I com ha anat tot plegat !!!.
L'ORIOL VILAPLANA en una cursa tàctica de 800 ha fet marca de temporada (1'59"31). El milqui: L'IGNASI ha fet marca !!! Bones vibracions em despren aquests darrers 300 metres d'avui (ha tingut dos lapsus de confiança. N'hem parlat. Millor saber-ho i comentar-ho). Marca: 3'55"31 !!! FELICITATS !!!.
L'ANNA, sublim. A ritme, des de el 500 al capdavant de la prova, marcant-se uns brillants 4'33"50.
L'OTMANE, en una cursa "perra" de 3000 metres. S'ha posat a tibar ritme: 2'52" el 1000. Marca final: 8'39"10. La TXELL: cursa mes "perra" encara. Tiba ella fins el milqui. No ha tingut bones sensacions. No sempre es tenen. Finalment, uns bons 10'25"66. ....
En CRISTIAN no te el dia. No marxa prou be. Finalment 5è amb 24'30"68. Bona temporada la del CRISTIAN i això s'ha de tenir present.
I arriba la traca: els obstacles. Primer l'OUSSAMA. No te cursa. Sol. 2'59" el 1000. 4'33" el milqui. 6'08" el 2000. En una volta perd 5 segons. Finalment, segon amb uns bons 9'20"40 (mmp). Te 10 segons segur a la butxaca. Sortiràn.
I el castell de focs està en el darrer tram. 3000 obstacles femenins. La MARIA a l'escena. Sabem quin es l'objectiu. Marquem el ritme de volta. 1'28" es el tope per volta. 3'35" el pas per el 1000. 7'16"5 el pas per el 2000. Al "toque" de campana un segon i mig per sota de la minima. Lluita, i mes lluita fins al darrer metre. 10'54"82 !!! Minima per el mundial junior !!!. Extàsis. Satisfacció per a mi. S'haurà de seguir treballant, però el primer objectiu està del tot assolit. FELICITATS immenses Maria



. Quina trajectoria la teva. Guapa, guapa, guapa.
Per acabar la jornada, la TXELL fa una posta de 4x400 amb 1'06"8, i en JAMES tambè en porta a terme una amb 50"90. Tots som importants en un club com el nostre.
Abans, l'EULALIA havia demostrat el que significa ser atleta de Club Atlètic Manresa, tirant la bola fins 8,33 metres, i aportant un valuos punt a l'equip.
A tot això, podi de l'equip femení en aquest català de clubs. Resultat històric.
Que mes puc demanar?



No hay comentarios:

Publicar un comentario