Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

domingo, 4 de noviembre de 2012

NOTABLE-ALT


Ja hi som de nou. Tret de sortida a aquesta nova temporada 2012/13. I ho hem fet amb una excel.lent posada en escena: 5 podis (4 a Sta Coloma de Farners i un a Girona), a mès d'un notable-alt per tota la resta del grup.
En el 39è Cros de Santa Coloma de Farners, victòries merescudes de NAJWA CHOUATI en el seu debut en juvenils, manant des de l'inici de cursa, i del berguedà TONI BAÑOS que ha debutat en un cros federat amb aquest triomf dins la categoria infantil.
Brillants segones posicions de NURIA TIÓ en la seva estrena junior, quedant-se a tant sols 4 segons de la guanyadora (Anna Quilez), però demostrant-se que es pot defensar molt be en aquesta especialitat, tot i que el seu fort ha de estar les 2 voltes a la pista. Sense cap mena de dubte, d'haver sortit mes endavant del que ho ha fet, la victòria hauria estat del seu costat. Però cal mesurar amb un excel.lent la seva cursa d'avui.
Debut amb els colors del club de l'ANIRIA MATA, fent-ho amb una destacada segona posició promesa, donant una bona sensació final, i deixant un bon regust de boca per futurs compromisos.

Quarta posició de MARWAN EL FADILI en l'estrena juvenil. Potser les seves ganes, han pogut mes que el cap, fet que l'ha desgastat molt de cara al rush final de cursa. Temps hi haurà per modificar conductes dins la competició.
Bona i esperançadora 10ena posició de la NURIA VIDAL, desprès dels molts obstacles ja superats (molesties, mals, ....), tot esperant que això es tradueixi amb una progressió constant i positiva dins la temporada.
Que dir dels juniors? L'OUSSAMA no s'ha trobat. S'ha deixat a mitat de cursa, potser fins i tot, un xic massa, assolint una 10ena posició que no dona la resposta adequada a l'estat i forma de l'atleta. Pot i ha d'estar molt mes endavant, però no haurà d'arbitrar cap altre partit de 90' la tarda abans d'una competició. En MARC l'ha pogut les ganes. 12è al final. Crec que el seu lloc hauria d'haver estat entre el 7è-8è, però no l'ha sabut trobar.
Bona actuació del nostre marxador CRISTIAN CUROPOS fent el 29è d'entre 55 classificats.
Bona 16ena posició juvenil de la LORENA, tot esperant que no sigui "flor d'un dia" i que anem treballant per assolir millor fites.
Destacades 11ena posició de la MIREIA VIA i 19ena posició de la TAMARA CUROPOS en la cursa cadet. Han de ser les referencies de l'equip cadet. Poden estar mes amunt. S'ho han de creure. Darrera seu han de venir les seves companyes Laura, Gemma, Nora i Eva.
52ena posició d'en FERRAN. No ha tingut molta sort. Una bona trepitjada trencant-li la sabatilla de claus ha rebut a mitat de cursa. Crec que millorarem bastant en aquest exercici, i hem de seguir treballant, i que les lesions i molesties ens cuidin. Temps hi haurà per obtenir resultats, que de ben segur arribaràn.
I els cadets? Doncs be. Bons debuts. 19ena posició de l'Arnau i 22ena del MOHAMED EL KHARRAZ d'entre 69 classificats.
Com es pot llegir, bons i molts ilusionants resultats els aconseguits avui a Sta Coloma.
A Girona, en la cursa de muntanya (12qms), victòria d'en JUST (amb l'equipació del seu nou club NB). 
I en la 7ena cursa de muntanya de El Pont de Vilumara , molt destacada la 4ta posició de l'ORIOL SELLARES (34'31"), amb una 6ena posició d'en GUILLEM FERNANDEZ (34'45"), i una 15ena d'en JORDI AROLA (38'09"). Tant l'ORIOL com en GUILLEM sempre podràn dir un dia en una competició del calendari federatiu va quedar darrera seu tot un campió com ha estat en Reyes Estevez, però que avui, potser no ha fet un gran favor a l'atletisme corrent aquesta cursa.
I desencís varem tenir abans d'ahir quan l'alcalde de Nova York va comunicar la suspensió de la marató, i en la que l'ALFONS ESQUIUS tenia dipositat l'objectiu de correr. Espero i desitjo que al menys, hagi pogut fer turisme i disfrutar de la seva estada.
Be, primer dia de competició d'aquesta temporada 2012/13. Ha estat un bon dia. Però cal seguir. Nomès ha fet que començar.Queda molt per davant. Anem-hi!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario