Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

domingo, 9 de diciembre de 2012

+++++ SUMEM ++++

Una setmana mes. Ja la tenim feta i passada amb nota. Anem sumant. I tambè anem restant setmanes, que ens acosten cada cop mes als objectius fixats per cadascun/na del grup.
Avui tocava estar en el 46è Cros Internacional de Granollers.


Mati fred. Però en la primera de les curses, ja hem sumat la primera de les quatre victòries individuals d'aquest mati: en RAMON, debutant aquesta temporada en cros, s'ha endut el triomf en veterans.
Llavors, han vingut les cadets, que han tingut una destacada actuació amb MIREIA (13ena), TAMARA (25ena), l'EVA (32ena), la GEMMA (55ena) i l'ELIA (74ena) d'entre 84 corredores classificades.
Acontinuació, els xicotets cadets, amb MOHA -en la seva millor actuació d'aquesta temporada- 20è, i l'ARNAU -de menys a mes- entrant 30è d'entre 80 cadets classificats. Son els petits de la categoria i els toca apendre aquest any.
Ha arribat en la cursa infantil la segona victòria del grup, aconseguida per en TONI, amb autoritat. Dues curses federades, dues victòries.
I aixì, hem arribat a una de les curses mes interessants de la matinal: la juvenil-junior femenina. Excel.lent la cursa duta a terme per la NAJWA, que no ha trobat rival avui per endur-se amb certa comoditat la victòria en la categoria juvenil. La tercera individual del grup.
La junior, ha estat molt interessant, amb una lluita aferrisada fins el darrer alè d'esforç entre la NURIA i la Martina -que ha dut sempre l'iniciativa en els 4 atacs en els darrers 200 metres, que la Nuria ha hagut de respondre-. Finalment, la NURIA s'ha endut merescudament la segona posició de la cursa, tot esperant que les molesties al peu nomes siguin això, molesties. La pista ens espera.
La MARTA, que tot just portem una setmana sense dolors i molesties despres de quinze mesos. Ha sabut corre be, regulant l'esforç, i acabant forta, com era l'objectiu d'avui, entrant 16ena junior. Anirem a mes segur en aquestes properes setmanes. 
Tocava el torn dels juvenils-juniors masculins. Una prova interessant. L'OUSSAMA s'ha fotut d'orus per dues vegades. No ha escollit be el calçat. No passa res. Es una experiencia negativa que de ben segur suma dins la trajectoria de l'Oussama. Al final, 8è. Be, Oussama, be. Mirant endavant, que es on hi ha el futur. En MARC ha dut una cursa de nota alta. Avui no hi faltava ningú. Hi havien totes les espases de la categoria. Finalment, 10è junior. Excel.lent. Nomès fa 14 mesos que està en aquest dur mon de l'atletisme. Que mes es pot demanar?  Es de nota altissima.
En CRISTIAN, com ell ha m'ha dit, ha sortit de menys a mes, ha sabut regular, i finalment 30è. Per a ell, el cros es un treball mes dins la preparació per la marxa. L'ARNAU, molt be, millorant aspectes, 33è junior d'entre 53 juniors classificats.
I el juvenil FERRAN, anar creixent com a esportista i fondista. Quasi seria cadet, però li toca ser juvenil, i avui ho ha lluitat mes que be, amb 6000 metres, que no es poc, fent 22'54". Crec que no havia patit pas mai com avui, i això vol dir millora segur.
I arrivem a una altre prova important de la matinal: la promesa-senior femenina, amb quatre atletes del meu grup. Excel.lents totes elles, tot i que a alguna li sembli que no li ha sortit prou be. La nostra dinàmica de treball no porta a la millora automàtica. Cal un temps per assimilar-la. Sempre dic i ho repeteixo que s'ha de donar una volta al rellotge (com si fos un mes cada hora), per veure on s'estava i on s'està de nou desprès de dotze mesos. El Cros de Granollers es un cros per pisteros/res, i com una prova de pista, cada segon de diferencia es un mon. 
Una ANNA madura, sabent el que te entre mans, quan i com havia de corre, frenant, augmentant, i corrent al final. Nota alta. 10ena absoluta amb 23'04". Poca cosa es podia fer mes avui.
La TXELL. Immaculada. Duent el ritme del grup, fins que aquest s'ha anat desgranant. No hi havia mes cursa per a ella. 11ena absoluta, i el que es mes important: 1era promesa i quarta victòria del grup.  
La MARIA. Crec la millor cursa de fons duta per ella des de sempre. Amb convicció. Quan ha calgut corre, ho ha fet. Crec que hi ha molt dins per treure fora encara. Felicitats per la millora en aquests darrers vint-i-quatre mesos. Finalment, 13ena absoluta i 2na promesa !!!. Anem avaçant com a atleta.
L'ANIRIA. No s'ha correspos els treballs que du a terme en els entrenaments amb l'actuació d'avui. Jo estic tranquil. N'estic segur que sortirà. Les veritats sempre surten. Els bons i les millores en els entrenaments han de tenir reflexe en la competició. Cal perseverancia, i alhora, convicció en una mateixa. Sortirà. Cal temps. Avui, 23ena absoluta i 5ena promesa.
I finalment la cursa absoluta masculina. A l'OTMANE -al que li falta a alguns/nes, li sobra a ell- ha sortit massa agosserat, a un ritme que no podia mantenir. Ho ha patit prou i força, però ja vaig coneixent l'Otmane. Pot patir el que sigui, que en la darrera volta torna a treure pit. I aixì ho ha fet avui: excel.lent 24è absolut amb 30'59", amb un sprint final que tenia perdut amb Quesada. L'ORIOL, segurament, ha dut a terme el seu millor cros des de que el conec. Tambè ho ha treballat i força. Finalment, 51è absolut, acabant amb força, amb 32'45".
He d'estar satisfet. El grup dona. Cadascú lluita dins el seu entorn. I seguim aconseguint, setmana a setmana, un percentatge important d'objectius. Anem sumant: +++++++++


No hay comentarios:

Publicar un comentario