Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

domingo, 17 de febrero de 2013

de tot una mica

Un cap de setmana en el que hi ha hagut de tot una miqueta.
En l'estatal absolut en pista coberta disputat a Sabadell, l'ESTHER ha estat 6ena en la final d'aquest migdia amb 2'11"79. Ahir, potser ens varem deixar part de l'energia en la semifinal, en que va estar 3era amb 2'11"10. Però, tal com hem parlat post-cursa, anem per el bon camí, i n'hi ha molt per davant.
En la 23ena Mitja Marató de Barcelona, en JUST ha estat 5èamb 1h06'54". L'OTMANE 10è amb 1h08'48" en el seu debut en la distància (desprès d'una setmaneta de grip i malestar fisic general). En GUILLEM 45è amb 1h13'56".

En el català de marxa a Badalona, en CRISTIAN ha estat 3er junior amb 48'12", i amb el bitllet per la sel.lecció catalana per l'estatal de Murcia. Felicitats Cristian !!!. Crec que valies millor registre, però ja sortirà. Ho tens dins teu. Endavant.
La petita EVA ha debutat en 5 quilòmetres marxa, i no ho ha fet amb nota alta: 7ena cadet amb 30'25" !!!.
El MANEL ha estat campió català M55 amb 31'10".
En el Cros de Vidreres, molts dels joves del grup hi han pres part, amb excel.lents resultats: la NAJWA ha estat 1ra en juvenils. La LORENA 3era en la mateixa categoria. En la cursa cadet: la MIREIA ha estat 2ona, la LAURA 3era !!!, i la GEMMA 5ena !!!. En l'apartat promesa, l'ANIRIA ha estat la guanyadora. I en l'apartat masculí, en MARWAN ha estat 3er en juvenils, i l'ARNAU 6è en cadets.
 Cal esmentar que l'ANDRES va estar bronze el cap de setmana passat en el català de esquí nordic, aconseguint el bitllet per la sel.lecció catalana per l'estatal.
I en les proves de se.lecció junior de la FEEC, l'ORIOL ha tingut un bon regust de boca, i en MARC s'ha perdut en la cursa, i tot dependrà dels criteris tècnics que utilitzin els responsables de la fede. El MARC s'ho val, però no està en la nostra decisió.
I ara, faig un petit esment en el que crec ha estat el pitjor campionat d'Espanya Absolut de pista coberta dels darrers anys. En marques, en participació ..... i en public. La culpa, de qui es? de qui es cregui que n'es responsable, i en tot cas (com que suposo que d'ell no en sortirà) de qui ha estat responsable de l'atletisme estatal d'aquests darrers anys. Qui mana en aquest atletisme es qui fa uns vuit anys, despreciava l'atletisme de ruta i popular (que serà l'unic ingrès que pot buscar com sponsor el nostre estimat atletisme convencional). Despreciava l'atletisme veterà, que es el col.lectiu mes important de l'atletisme convencional. I despreciava a l'atletisme de nivell mig, que gràcies a aquest segueix havent-hi Campionats d'Espanya. Despreciava tant l'atletisme mig, que molts possibles atletes d'aquest nivell han abandonat la pràctica esportiva. Hi ha un gran buit de nivell mig. I ara que està ofegat, busca dels col.lectius que despreciava, li puguin oferir l'alternativa per sobreviure. Quien te ha visto y oido, y quien te ve y te escucha ahora, se echa las manos a la cabeza, por la total falta de criterio. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario