Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

domingo, 30 de enero de 2011

Un 9,5 sobre 10




Un 9,5 sobre 10. Aquesta es la nota que poso als meus atletes en el 91è Campionat de Catalunya de Cros individual i per a clubs celebrat avui.
Les cadets, 10: CAMPIONES DE CATALUNYA PER A CLUBS. La NURIA VIDAL, 4ta en el seu primer any de cadet, i tirant de la cursa com la millor !!!. La NAJWA, excel.lent 7ena, sempre en aquesta posició durant la tota la prova. Chapeau. La MIREN, fonamental per el triomf de l'equip. Punta Umbria us espera !!!.
Les juvenils, notable: BRONZE EN EL CATALÀ PER A CLUBS. La NURIA TIÓ, 5ena i amb el bitllet per l'estatal a la butxaca. La MARTA avui ha patit molt, i es de 10 la nota a posar-hi en el seu casiller. Qualsevol altre hauria plegat. Ella, no tenint el dia, ha sabut patir per demostrar que en els mals moments tambè s'hi ha d'estar-hi. Tota la temporada ha estat al capdavant, i un dia dolent el te tothom.
La LISA i l'ANDREA han sabut superar un compromis amb notable. Excel.lent l'esprint final de la LISA !!!.
Les juniors, 10: La MERITXELL s'ha proclamat Campiona de Catalunya de cros junior. FELICITATS !!!. Un titol com aquest no s'aconsegueix cada dia. El treball de l'hivern ha donat els fruits. Quins 3 anys mes guapus m'has donat des de que et vaig coneixer, quan vas fer les primeres gambades en aquest mon de l'atletisme.
La MARIA, millor debut de temporada: imposible. 9ena. Ja et dic que ha estat el millor cros de la teva curta vida esportiva.
Les promeses, l'excel.lencia: L'ALBA sots-campiona de Catalunya de cros, i l'EKHIÑE, bronze català de cros. Que mes puc demanar ?. L'ALBA ha sabut regular be aquest 7000 metres de cursa, i l'EKHIÑE CHAPEAU amb la seva actuació. La millor de cros de la seva vida.
Les seniors, IMPONENTS: La TXELL, conduint la cursa que interesava. Finalment, un excel.lent 4art lloc. L'ANNA, brillant com ho ha estat durant tot l'hivern, 6ena absoluta.
El cadet: En FERRAN, cada vegada millora el seu comportament. Es el que li toca: apendre en cada moment per els dies que vindràn, que de ben segur, seràn bons.
Els juvenils: Un equip masculí amb futur. L'OUSSAMA, excel.lent 5è lloc i passaport per l'estatal. L'ORIOL, debutant en la categoria situant-se entre els 20 primers. El CRISTIAN, lluitant com el que mès. I les millors actuacions de la temporada per en JOSEP i l'ARNAU (quin altre sprint final s'ha marcat l'ARNAU !!!). Han estat 6ens. I s'han classifcat per Punta Umbria !!! Tot un exit per aquest equip on 3 dels 5 corredors porten menys de quatre mesos en el mon federat de l'atletisme. FELICITATS !!!.
Els seniors: No hi ha res a dir. En JUST, incommensurable. Lluitador en tot moment. Buscant plaça en la sel.lecció per l'estatal: Ho tè allà. Ell ha fet la feina, i ben feta. En DAVID ha tingut una molt deficient sortida de cursa, però amb sacrifici, ha pogut reconduir l'actuació i situar-se en el lloc que li pertocava estar. El premi: l'estatal al teniu aprop. Les noticies es que el FCB renuncia al llarg, i vosaltres sereu el primer equip a entrar-hi. Punta Umbria està esperant.
Sel.leccions: 7 atletes tenen bitllet assegurat (NURIA VIDAL, TXELL SOLER, NURIA TIÓ, OUSSAMA CHOUATI, ALBA GALLARDO, EKHIÑE OTAOLA, MERITXELL CALDUCH). Una el te en cartera (NAJWA CHOUATI), i dos hauràn d'esperar deliberacions i lluitar encara mes a Punta Umbria per demostrar la seva opció (MARTA JUNCADELLA i JUST SOCIATS).

I a aquest EXCEL.LENT d'avui, s'adjunta la gran competició duta ahir a Sabadell per components del grup en el català de clubs cadets en pista coberta on es varen proclamar les dues formacions de l'entitat SOTS-CAMPIONES DE CATALUNYA !!!.
Un excel.lent MARWAN 2on els 3000 metres amb 10'08"47 (mmp). La LIOBA ahir es va adonar del que pot fer al estar 2ona en els 3000 metres amb 12'34"01 (mmp). En JORDI va fer 3'19"46 (mmp) baixant per primera vegada de la barrera dels 3'20" en els 1000 metres. La JULIA va estar 2na en la seva serie amb 1'48"98 en els 600 metres, i la MIREN es va lluir entrant en 2na posició en els 1000 metres amb 3'22"09 (mmp).
A la tarda, en el control absolut, el GUILLEM va tornar a rondar la barrera dels 4' en el milqui, fent 4'02"29 .
Quin cap de setmana, no?

No hay comentarios:

Publicar un comentario