Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

domingo, 11 de diciembre de 2011

EL TREBALL TE RECOMPENSA


El treball te recompensa. Qui dona esforç, rep premi com moneda de canvi. En aquest sector del fons, aquesta sempre ha estat una premisa. Les coses no surten per casualitat. Ay, m'ha tocat a mi !!!, això no funciona aixì: Si et toca a tu, es per que t'ho has guanyat. Dic això per el que s'ha aconseguit avui a Granollers. El grup treballa be, segueix en dinàmica positiva, i com a conseqüència, segueixen els bons resultats.
La TXELL SOLER avui ha tornat a reinvindicar que va pujant esglaons, imposant-se amb autoritat dins la categoria promesa. La NURIA, disfrutant de la cursa com m'ha trasmes al final, ha estat 2na en la prova juvenil, molt ben secundada per la MARTA (5ena), la MIREN (11ena), i la LORENA (16ena). Les quatre han aconseguit guanyar la classificació per equips. Aquest equip te tota la pinta de poder fer un bon paper en l'estatal de cros per a clubs.
La MARIA, seguint en l'excel.lent linea d'aquesta temporada, ha estat 4ta junior.
La TXELL CALDUCH, tot i notant encara el poc treball que porta a sobre, i les molesties que encara arrosega, s'ha defensat prou be, tot esperant millora en les properes setmanes.
L'ANNA, tenint en compte que lo seu no es el cros, i que l'esforç en aquest apartat, nomès te l'objectiu de complementar la preparació indoor, ho ha superat amb bona nota.
I que dir de les mes petites? Doncs que la NAJWA està que s'ho creu, i això es molt bo per un esportista. Surt a la prova convençuda d'ella mateixa, i cada cop la veig mes capacitada per afrontar reptes importants. Avui ha entrat 2na darrera de la Judit. La NURIA, tot arrosegant les fatidiques molesties del genoll que l'impossibiliten de donar tot el que ella podria, ha estat 8ena, i la TAMARA, lluitadora com sempre, ha complert de nou amb les seves espectatives en aquest primer any de cadet. Aquest equip es l'altre que ha d'estar present en l'estatal de clubs, per lluitar per estar dins els top-10.
Dels homes, que dir? Doncs bon debut de l'OTMANE en un cros federat. Ha estat un xic agosserat en les dues primeres voltes, que l'ha dut a fer una tercera amb regressió, però que li ha servit per acabar amb MOLT BONA NOTA la prova, fent 31'45" en les 4 voltes grans.
En RAMON, en veterans, ha donat "guerra" en tota la cursa, conduint el ritme de la mateixa en tot moment, i nomes cedint en els darrers 300 metres al guanyador -9anys mes jove que ell-, demostrant una il.lusió i unes ganes que ojalà la joventut d'ara s'impregnès d'això.
L'ORIOL ha fet el seu millor cros de la temporada: 8è juvenil, lluitador fins al final. Aquestes properes 4-5 setmanes seràn fonamentals per saber quines opcions hi han de lluitar per l'objectiu que ens hem fixat. El seu company, l'ARNAU ha estat 23è, seguint en la seva excel.lent progressió personal com a corredor. El MARWAN, en la seva linea: 3er cadet. Potser un "pero" en la seva actuació fora la baixada de guardia en els darrers metres, que quasi el priva de pujar al podi. Aquest es un tema a treballar. En FERRAN, no hi ha dubte: la seva millor cursa. Per que? Doncs per la seva actitud durant tota la prova. Sembla que li estem donant la volta a la truita, i en Ferran va entrant en això que s'en diu patir. Dins els junior, l'OUSSAMA ha hagut d'abandonar quan marxava ben posicionat en el grup capdavanter, i en CRISTIAN, lluitant com sempre, buscant en el cros la resistència que li ha de donar per poder-la rentabilitzar en la marxa.
A Navarcles, en la cursa de la campana, en JUST n'ha estat el clar guanyador.
A Vilafranca, en la Mitja Marató, els germans ESQUIUS han marcat uns registres de 1h17', en JORDI (1h23'), i en SERGI (1h27').
A Sta Cristina d'Aro, la MONTSE ha estat la guanyadora del cros dins la seva categoria d'edat.
I a Sabadell, en l'inici de temporada de pista coberta, el GUILLEM ha fet el 3000, tot solet, en 8'52"61. Li ha faltat cursa. Temps hi haurà per trobar millors ocasions.
Ara s'acosten quatre-cinc setmanes fonamentals: El periode nadalenc amb les seves vacances, festes, i altres històries. Aqui hi pot haver-hi dues opcions o camins: Qui desconectarà, .... i amb això, tirarà per la borda tot el treball dut a terme fins ara. Espero que aquesta opció sigui triada per els menys del grup.
I qui aprofitarà el molt temps lliure que aquest tram nadalenc ens ofereix per seguir treballant en la bona linea que s'està portant. Els diferents campionats ens esperen a la tornada de les vacances. No ho podem oblidar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario