Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

domingo, 22 de enero de 2012

FESTA MAJOR AMB CASTELL DE FOCS


Veritablement, aquest cap de setmana ha estat de festa major amb castell de focs inclós. Ha estat un continuu rebre noticies i mes noticies excel.lents de tots els i les atletes del grup que es trobaven en diferents punts de la geografia estatal (Gran Canaria, Elgoibar, Sabadell, Santa Pola, Barcelona). Ha estat un no parar de satisfacció. Es dificil saber per on començar, però va: anem-hi:
A Gran Canaria, els dos ESQUIUS han tornat a fer de "les seves": l'ALFONS Campió d'Espanya de Marató M50 amb 2h42'03", i en RAMON Bronze M50 amb 2h47'44". FELICITATS maquines !!!.
A Santa Pola, en la seva 23ena Mitja Marató, en RAMON ha estat 2on en la seva categoria d'edat amb 1h11'54". El GERARD torna d'Alacant amb millor marca personal, fixant-la en 1h11'59" !!!. I el SERGI amb 1h23'27" va situant el seu objectiu cap a la Marató de Roma. El GERARD i en RAMON us dic una cosa. Sevilla us espera !!!.
A Barcelona, en la Cursa del Barri de Sant Antoni, l'OTMANE 6è amb uns excel.lents 31'12" (mmp). L'IGNASI, amb la seva primera prova desprès de l'operació, 12è amb 32'09". I en JORDI AROLA aconseguint millor marca personal en la distància, marcant-se un 35'23" . Felicitats !!!.
Que dir de l'equip femení absolut de l'entitat en el català de cros curt? CHAPEAU !!!.
Sots-campiones de Catalunya de l'especialitat!!! Oropesa us espera !!!. La TXELL, sense tenir un bon dia, ha estat 11ena (13'10"), molt ben secundada per una "debutant" molt apreciada: L'ALICIA ha tornat desprès de mes de quatre anys a una competició federada, i ho ha fet amb "matricula", entrant 12ena (13'18"). La MANELA, tota una institució en l'atletisme veterà, ha trepat fins a la 27ena posició absoluta en una prova dominada per l'AACatalunya.
I Elgoibar ? Ha estat un festival !!!. Quatre podis !!!. La NAJWA guanyant la prova cadet, i acompanyada en el podi per la seva companya, la NURIA VIDAL, que s'ha encaramat a la tercera posició !!!.
La NURIA TIÓ ha estat tercera en juvenils!!!. La MARTA, tot i l'aturada que porta per les molesties a la cadera, ha estat 14ena.
El MARWAN ha entrat 2on en la prova cadet !!!.
Un excel.lent ORIOL ha estat 6e juvenil !!!. I una MARIA, convençuda en les seves possibilitats, ha estat 13ena en una cursa plagada d'atletes extrangeres.
Excel.lents els 7 que han estat avui en terres guipuzcuoanes.
En pista coberta, dissabte l'OUSSAMA va marcar uns interesants 9'00"18 en els 3000 metres llisos. Pots millorar i molt aquest registre, però es una bona posada en escena indoor. I aquesta tarda de diumenge, l'ANNA s'ha marcat soleta 4'38"89, minima estatal, i treballant ja pensat nomès en el 3000.
Dissabte al mati, l'equip cadet femení va assolir el bronze català per a clubs, tot i tenint les baixes de la NAJWA i de la NURIA, però les seves companyes van lluir-se en les seves actuacions: la MIREIA 6ena en els 600mll (1'53"49). La MARTA 9ena en els 1000mll (3'46"26), i una excel.lent TAMARA situant-se 3era en els 3000 metres amb 12'05"73. FELICITATS, campiones !!!. I els nois, van aconseguir una molt meritoria 8ena posició final: en FERRAN 8è en els 3000 amb 11'06"85 (mmp). En NARCIS, debutant en la distància, va fer-se amb la 9ena posició amb 3'17"92. I en JAN, amb molt temps per poder millorar, va estar 12è en els 600mll amb 2'08"34.
Tal com he començat l'escrit d'avui: Un cap de setmana de festa !!!
MATARÓ ens espera diumenge !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario