Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

lunes, 16 de enero de 2012

Quan tot surt rodó.



Avui ha estat un dia rodó. Les coses han sortit be. Mes ben dit, mes que be. Es presentava una jornada complicada en molts aspectes. Masses coses per enfrontar-se. Vic, el català veterà, la sel.lecció per Elgoibar, el català indoor de clubs, ....
Hi havien masses interrogants. Però acabar la jornada, i mirant tot el que ha succeit, com s'ha fet, i con s'ha sortit de tot, es per estar-ne MOLT SATISFET.
El principal objectiu d'aquesta jornada estava ubicat a Sabadell en el català de clubs "A". Les moltes absències per lesió feia que la permanencia de les dues formacions absolutes passès a ser un objectiu prou complicat. I gràcies a l'esforç de tots i totes , això s'ha aconseguit. Les noies 5enes i els nois 6ens. CHAPEAU a tots dos equips. FELICITATS i gràcies per donar-nos aquesta alegria.
Començaven la llarga jornada a Vic, on l'ALFONS s'ha proclamat sots-campió català M-50, i la MANELA ha pujat a dalt de tot del podi W-50. L'Oriol ha lluitat per l'objectiu, entrant 6è juvenil. Segurament no s'ha aconseguit tot el que es volia. L'empresa era dificil i complicada, però afrontarà Mataró al 100% i amb totes les opcions intactes. La NURIA TIÓ ho ha brodat "literalment" avui. Jornada molt complicada per la Nuria. Si no anava a Vic, Elgoibar se l'hi escapava. S'hi havia d'anar a complir amb el compromis. Però la complicació venia al tenir un 400 a les 7 de la tarda a Sabadell. No s'havia de desgastar en els 3600 metres de cursa. I aixì ho hem fet. Cursa intel.ligent, i tot i aixì, 5ena al final. A la tarda: guanyant la seva serie amb marcon: 59"31 !!!, per mes tard corre la darrera posta de 4x200 imposant-se tambè en la seva serie. Un 10 !!!.
La MIREN ha estat 8ena en la prova juvenil, i la LORENA que tambè hi ha pres part, avui no ha sabut trobar el ritme apropiat dins la prova.
I que dir de la NURIA VIDAL? . Quan les molesties al genoll desapareguin d'una vegada, tenim en ella a una excel.lent promesa per l'atletisme. Avui, aquestes molesties no han existit, i la NURIA ha pogut demostrar el que val: 3era, i el mes important està per venir, però ara no toca dir-ho. Felicitats, NURIA !!!
A Banyoles, la MONTSE CASOLIVA s'ha endut la victòria en la seva categoria d'edat. I a Sitges, la MONTSE CUTRINA ha marcat 1h40'39" i el TONI 1h50'03".
A la TXELL i a la MARIA els hi tocava un bon os. A la TXELL corre un milqui sense haver preparat res de tot això. Estem en cros, i centrats en el cros. Un milqui ara era un veritable repte. Com l'ha afrontat la TXELL ? Enxufada des de el tret de sortida, a 1'13" els 400, passant el 1000 a 3'13", i acabant amb marca personal: 4'50"71 !!!. I que dir de la MARIA, que li vaig comunicar la seva participació aquest divendres, i encara pitjor que la TXELL, en una prova encara mes curta: els 800 metres. No n'havia corregut cap. Està introduida en el volum de treball, i alè, a fer 4 voltes a la pista sabadellenca. Donçs ho ha salvat amb nota: 2'29"31 (1'12" i 1'17")entrant 6ena i donant uns valuosos punts a l'equip.
I els homes ? Que dir d'ells avui? Doncs que estan enxufats com tot el grup. L'ORIOL: Chapeau. Ha llegit la cursa del milqui, i dins el seu estat actual de forma, ha sabut gestionar molt be el seu esforç i el seu posicionament dins la prova, aconseguint finalment una molt destacada i lluitada 4ta posició amb 4'10"90.
El GUILLEM tenia un 3000 complicadet. Masses "galls" en la prova. Lenta en el seu primer mil (a 3'00"), per llavors obrir-se la batalla. Ell, molt conscient del que avui tocava fer, ha sabut reconduir la seva actuació, lluitant per la posició que mes interesava al club, i demostrant que els anys d'experiència ja començen a notar-se en ell, entrant 5è amb 8'53"26.
I l'OUSSAMA? Que es pot dir d'un junior que debutava en un 800 que no estava el seu abast. Però que ha seguit les meves indicacions tal com haviem quedat. Finalment, 7è amb 2'02"24. .... i en tot full inmaculat hi ha d'haver una taca de tinta. Avui la taca de tinta ha estat l'ANNA que s'ha "adormit" i no ha passat per camara de requeriments. Inexplicable, però cert. Però tot i aixì, jo, com entrenador de tots i totes, MOLT SATISFET de tots ells !!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario