Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94

Aquest nucli d'entrenament va neixer en la temporada 1993/94
Des de aquell llunyà setembre de 1993 quan vaig agafar el relleu de responsable de mig fons i fons del club de la meva vida, han passat molts i bons atletes, i he viscut moments molt gratificants. Em sento una persona afortunada per haver pogut disfrutar d'aquests moments, i veure contents als meus atletes. Aquest nucli te molta vida, doncs diria que ara es un grup amb una gran maduresa esportiva i ple de reptes importants en cadasqun dels seus components.
Va estar en la temporada 1993/94 quan aquest projecte va donar els seus primers pasos. Un grup de cadets, majoritariament nascuts a l'any 1978 van estar els primers deixebles d'aquest nucli d'entrenament. Vaig agafar l'oportunitat que Mercè Rosich em va oferir, en donar-me el relleu en el poder entrenar el sector de mig fons i fons de l'entitat. I de ben segur que he de agraïr-li de per vida l'oportunitat que em va donar. Han estat disset temporades plenes de satisfaccions. De veritat: He estat un privilegiat per poder gaudir de tot el que els meus atletes m'han donat en cada moment, que ha estat molt, molt, i molt. Però, tot i que en cada moment d'aquesta vida, tot va canviant, em segueixo sentint a dia d'avui afortunat per el gran grup humà que tinc en el "meu" nucli d'entrenament.

domingo, 24 de marzo de 2013

CAP DE SETMANA 100% positiu

Cap de setmana 100% positiu. Dissabte en el català de 10000, la TXELL ho va brodar proclamant-se campiona promesa amb autoritat, aixì com sots-campiona absoluta !!!. El registre s'ho val: 36'57"14 !!!. D'aqui a catorze dies l'estatal a Mataró.

Abans del 10000 hi va haver el control juvenil-junior de 5000, en el que una NAJWA impecable, va imposar-se amb uns excel.lents 18'29"81 !!!. A continuació, en MARWAN va estar prou fi en el seu debut en la distància, marcant-se uns 15'57"32.
En l'europeu de pista coberta per a veterans que es disputa a Donostia des de dimarts, l'EULALIA ho ha clavat !!!. 4ta en els 400 metres W40 amb 1'01"44 (en semis: 1'02"99) i 5ena en els 200 metres llisos !!! amb 27"60 (en semis: 27"34 !!!). Rècords de Catalunya en ambdues distàncies. Però per acabar-ho de rematar, aquesta tarda-nit de diumenge, amb les seves amigues de sel.lecció (l'Emilia, l'Anna i amb l'Laura) s'han imposat en la final dels 4x200 W40, proclamant-se campiona d'Europa de l'especialitat !!!.

En aquests mateixos europeus, la MANELA ha estat 6ena en la final dels 800 metres W55 amb uns bons 2'47"52. I en JORDI va estar 12ena en les semifinals del milqui M50 amb 5'29"10, i avui ha estat 22è en el cros de la seva categoria.
I a nivell organitzatiu, avui tenia la 6ena Cursa de Muntanya de Manresa. Rècord d'inscrits: 245 / Rècord de classificats: 217 . Bona climatologia. Nomes faltava una cosa per la cirereta del pastis. Que guanyès algu del grup, i aixì ha estat. Avui en MARC sortia amb un clar objectiu: donar-ho tot, i si no guanyava, que no fos perque no ho haguès intentat. De bon inici, el MARC ha marcat un fort ritme de pujada al Collbaix, que nomès responia Barrufet. En MARC ha coronat dalt del cim, i en el tram tècnic de baixada, ha estat atrapat i superat per els seus 3 perseguidors. Però sense deixar de creure en ell, ha estat en el darrer tram de cursa, on ha tornat a imposar el seu ritme, avantatjant i deixant darrera seu als 3 nobles contrincats, adreçant-se cap a la victòria absoluta d'aquesta edició, amb un temps de 1h03'59". FELICITATS Marc !!!

En la cursa, l'ORIOL ha ocupat una excel.lent 6ena posició. En SYLVAIN 9è i en JORDI AROLA 10è. Tambè han pres part en la cursa en XEVI, SERGI, MANEL i LORENA.
I encara queda una bona noticia del grup: Ahir, en el Memorial Rossend Cals de Marxa Atlètica que es va disputar a l'Estadi Joan Serrahima, en CHRISTIAN, que es troba en un estat de forma excepcional, va marcar-se un antologic 5000 metres pista amb un registre de 22'35" (mmp), que alhora es millor marca de tots els temps en la distància. Felicitats Christian !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario